Svårt att låta bli…

Hej.
Ja det är svårt att låta bli…
I dag visar sig vädret sig från sin bästa sida. Lite kyligt i luften men en klarblå himmel med en stor strålande sol.
Underbart.
Jag jobbar på så gott jag kan med att lägga in nya och gamla varor i butiken. Det går sakteliga framåt. Det tar sjuk med tid. Allt ska räknas, mätas, vägas m.m. Jag hade bestämt mig för att inte göra några ny smycken fören alla produkterna var inlagda. Men jag kunde inte hålla mig så idag blev de 4 nya halsband och jag hinner nog med något mer innan dagen är slut.

Nu skall jag ut och sträcka näsa upp i sky en stund.

På återseende // Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.