Om mig och mina smycken

Hej och välkommen!

Jag som driver Holly Design heter Gunilla Jarnesjö och bor i en vacker by utanför Kalmar som heter Krankelösa, där jag har min ateljé och min ”butik”. Hit är du välkommen att hälsa på eller handla om du har vägarna förbi.

Varje smycke är handgjort av mig och jag designar alla smyckena själv. Oftast gör jag bara ett exemplar av varje. Så varje smycke är unikt eftersom jag inte vill ägna mig åt massproduktion. Jag blandar det enkla med det unika. Färgglada med det mer stillsamma. Jag vill att mina smycken skall kunna bäras både till vardags som till fest. Kompletteras, bytas ut, matchas – ett smycke eller flera.

”Less is more and more is less”

Alla mina smycken är gjorda med stor noggrannhet och med massor av värme och kärlek . Och jag har alltid roligt när jag gör smycken. Mina ideer tar aldrig slut och jag får aldrig nog. Jag arbetar i de flesta material utom rent silver.

Jag hoppas du skall hitta något här som passar dig.

Annars kan du höra av dig så skapar vi tillsammans det du söker.

// Gunilla

 

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi söker återförsäljare.

Vill du bli en av våra återförsäljare?

Eller du kanske kan tipsa din favorit butik om oss?

Vänligen kontakta oss via mail/telefon.

 

SKÖTSELRÅD
Förvara inte dina smycken i fuktiga utrymmen såsom badrum. Vid till exempel dusch, bad eller diskning är det viktigt att du tar av dina smycken. Värme, fukt och vatten kan göra att dina smycken blir missfärgade.

Låt inte heller dina smycken ligga där de enkelt kan skava mot eller repas av hårdare metaller/stenar.

Undvik direkt kontakt med oljor, parfymer och kemikalier när du bär dina smycken.

Tänk på att inte rycka/dra i smyckena, då kan de töjas ut och riskera att lättare gå sönder.

För att undvika fettavlagringar och smuts är det bra om du torkar av dina smycken med jämna mellanrum. Använd exempelvis en torr trasa eller pappersbit. Detta gör att dina smycken bibehåller sin lyster längre.